Silk Styling          

Decoraties met zijdebloemen en natuurlijke materialen

Bespaar geld met zijdebloemen, die haast niet van echt te onderscheiden zijn!

 

Bij Silk Styling vind u de mooiste decoraties met zijdebloemen en planten, gecombineerd met natuurlijke materialen zoals houtstronken, mos, gedroogde vruchten, schelpen enz, waardoor het vaak niet van vers te onderscheiden is. 

Al ruim 15 jaar werk ik met zijdebloemen en planten, waardoor ik precies weet welke materialen populair zijn en maak ik gebruik van de juiste inkoopkanalen, waardoor de prijzen erg gunstig zijn!

 

Koop of lease

 U kunt deze prachtige decoraties aanschaffen voor een betaalbare prijs maar ook is er de mogelijkheid dat deze elke maand of kwartaal worden vervangen met het zogenaamde leaseconcept, zodat u telkens weer een nieuwe seizoensgerichte blikvanger heeft staan.

Ook is er de mogelijkheid dat ik een

workshop op locatie kom geven. Iedereen maakt dan een mooi bloemstuk (8-12 personen) en mogen deze daarna mee naar huis nemen.

 Geldbesparing

 De decoraties kunnen ook geleverd worden met grote potten, vazen en pilaren voor grotere bedrijfspanden.  Het grote voordeel is dat u eindeloos kunt genieten van deze decoraties met een kostenbesparing van ruim 50% ten opzichte van verse bloemen. Ik maak ook grafstukken, zodat het graf of de urnenmuur van uw dierbaren er altijd mooi en verzorgd uit ziet en u er helemaal geen onderhoud aan heeft.

 Tijdbesparing

 Als u een mooi blijvend bloemstuk wilt laten maken, of uw huis of bedrijf sfeervol wilt laten inrichten, kunt u een bericht sturen naar silkstyling@ outlook.com. 

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op, of bel naar 06 41 040 635. Ik kom graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken en de mogelijkheden te bespreken.